AMERICKI KLIZNI PLAKARI- PROJEKTOVANJE I ISKORISCENJE VASEG PROSTORA PO ZELJI ! VEC OD 90e PO m2

 

                  Za vise informacija  kliknite ovde  IDEAJ

 

    KLIZNI-PLAKARI -NAJKVALITETNIJ MEHANIZMI                               POVOLJNE CENE!!!!!!!!!!!

                          VEC OD 90e PO m2

Klizni plakari po meri predstavljaju veoma praktično i moderno rešenje za vaš  dom. Pored modernog izgleda,oni nude i veliki prostor za odlaganje stvari. Izrađujemo ugradne plakare prema vašim željama, dimenzijama i materijalima, po veoma povoljnim cenama, brzo i kvalitetno.

CENA PO m2 OD 90e

ROK ISPORUKE I MONTAZE            

10 DANA,                  

RADIMO I NEDELJOM!   BRZO I KVALITETNO!

JOCA-063-422-982

 

Americki plakari, klizni plakari i ugradni plakari po meri predstavljaju standardni deo naše ponude i nameštaja. Plakari i klizna vrata koje proizvodimo mogu biti izrađeni od univera – u svim mogućim dezenima ili od medijapana koji može biti furniran prirodnim drvetom ili toniran u preko 1500 nijansi i biti skrojeni u svemu prema Vašim potrebama i prostoru. Na vratima plakara se po želji takođe mogu predvideti i frontovi od ogledala, običnog ili toniranog, kao i lakiranje u željenu nijansu u visokom sjaju.

Dizajn plakara, kao i završna obrada plakara, bilo da se radi o standardnim ili američkim plakarima, kliznim ili ugradnim plakarima, sama unutrašnjos plakara po meri, raspored polica i fioka kao i ostalih detalja se definiše sa Vama.

 

Projektovanje i opremanje enterijera. Dizajn i izrada nameštaja.

Nameštaj koji se naručuje po meri Vašeg prostora sa mogućnošću izrade prema posebnoj želji kupca koju implementiramo u izradu i koju poštujemo jer smo mi tu zbog Vas.

Za izradu nameštaja u ponudi je veliki izbor najsavremenijih materijala i okova koji garantuju kvalitet i dugotrajnost uz vrhunski izgled.

Specijalizovani smo za izradu Kliznih plakara ,kuhinja, dnevnih boravaka, spavaćih soba, poslovnog prostora...

 Naš rad i poslovanje se isključivo zasniva na poštovanju Vas i Vaših potreba i mogućnosti u izradi potrebnog nameštaja.Uskladjenost kvaliteta, primene modernih materijala i Vaših želja uz obostrano zadovoljstvo. Mi predlažemo Vi odlučijete, naše znanje i iskustvo su Vama na usluzi.

 

 

  

 Iskoristite neiskorisceni prostor zida u spavacoj sobi opremljeno garderoberom. Ako vise volite da imate svu garderobu u vasoj spavacoj sobi onda je ovo pravo resenje za vas. Ugradnja  garderobera elegantno integrisan u spavacoj sobi po vasoj zelji i uskladjen sa vasim postojecim namestajem to jest dekorom vase spavace sobe. Ne samo da cete imati lepu i elegantnu sobu vec ce vam sve biti pri ruci.

 







           POZOVITE 063-422-982   JOCA









Нема коментара:

Постави коментар